fbpx Skip to content

Vleesexpert / Slager

Ben jij gepassioneerd over vlees en heb je oog voor kwaliteit? Word jij onze nieuwste vleesexpert?

In het kort

Deze functie iets voor jou?

Over de functie

Ben jij gepassioneerd over vlees en heb je oog voor kwaliteit? Heb je ervaring in het ambachtelijke slagersvak en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ANTRO B.V streven we ernaar om onze klanten de allerbeste Vleesexpert te bieden.

Op zoek naar een dynamische werkomgeving waarin je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Functieomschrijving

Als slager ben je verantwoordelijk voor het verwerken, snijden en klaarmaken van vleesproducten. Je werkt binnen een slagerij, supermarkt of ambachtelijke vleeswinkel en speelt een essentiële rol bij het leveren van hoogwaardige vleesproducten aan klanten. Hier is een overzicht van de taken en verantwoordelijkheden die gepaard gaan met de functie van een slager:

 • Vleesverwerking: Verantwoordelijk voor het snijden en verwerken van diverse soorten rauw vlees (rund, varken, gevogelte, lam) volgens specificaties.
 • Voorraadbeheer: Bijhouden van vleesvoorraad, bestellen bij leveranciers, zorgen voor verse en kwaliteitsproducten, regelmatige controle van houdbaarheidsdata.
 • Klantenservice: Advies geven aan klanten over vleesproducten, beantwoorden van vragen over bereidingstechnieken, maaltijdsuggesties, herkomst en kwaliteit van het vlees, zorgen voor tevredenheid en professionele service.
 • Hygiëne en voedselveiligheid: Zorgen voor een schone en hygiënische werkruimte volgens voedselveiligheidsnormen, naleven van opslag- en bereidingsvoorschriften voor kwaliteit en veiligheid van vleesproducten.
 • Productontwikkeling: Mogelijke betrokkenheid bij ontwikkeling en verbetering van vleesproducten, bedenken van nieuwe smaakcombinaties, marinades en verpakkingsmethoden om klanten positief te verrassen.
 • Onderhoud van apparatuur: Verantwoordelijk voor schoonmaken en onderhoud van slagersapparatuur (snijmachines, messen, hakblokken, koelapparatuur), zorgen voor goede werking en veiligheid.
 • Teamwerk: Samenwerken met andere slagers en winkelpersoneel om dagelijkse activiteiten soepel te laten verlopen, effectieve communicatie en teamwork om aan klantbehoeften te voldoen.

Kortom, als slager speel je een belangrijke rol bij het verwerken

Functie eisen

We zijn op zoek naar slager met:

 • Ervaring en vakmanschap,
 • Voedselveiligheid en hygiëne,
 • Productkennis,
 • Fysieke fitheid,
 • Flexibiliteit,
 • Klantgerichtheid,
 • En een Teamspeler.

Bovenal zoeken we naar iemand met een passie voor vlees en ambachtelijk vakmanschap. Als je voldoet aan deze functie-eisen en enthousiast bent om deel uit te maken van de ANTRO Team, moedigen we je aan om te solliciteren op deze open vacature.

Over het bedrijf

ANTRO B.V werft food professionals die trots zijn op hun werk. Of je nu een slager, barista, restaurantmanager of chef-kok bent.  Wij werken met hoogstaande opdrachtgevers. Zij bieden de ideale werkomgeving om uit te blinken.

Is jouw dag pas goed als jouw gasten een geweldige ervaring hebben gehad? Doe jij jouw werk uit liefde voor fantastisch eten en drinken? Dan hebben wij een baan voor jou.

Waarom aan de slag bij ons? Bij Antro krijg je alle vrijheid en ruimte om te doen waar je goed in bent. Sluit je aan bij onze gepassioneerde en getalenteerde food experts en maak het verschil.

Solliciteren

Bij ANTRO bieden we:

 • Een competitief salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De kans om deel uit te maken van een enthousiast en deskundig team
 • Mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling

Priyanka Koets

ANTRO WERKT B.V.

+31 6 25240676

antrosales@onstreamgroup.com

Het sollicitatieproces

Online sollicitatie

Registreer je of solliciteer direct op onze website met je CV

CV-beoordeling

De recruiter neemt je CV door en kijkt of er een passende functie voor je is

Telefonisch gesprek

ze specialist neemt telefonisch contact op om meer te weten te komen over je werkervaring, kwalificaties, motivatie, talenkennis, etcetera

Werkplekmatching

Vervolgens gaan we samen met onze klant op zoek naar de ideale werkplek voor jou

Proefperiode

Je doorloopt enkele dagen een proefperiode op locatie

Contractaanbieding

Je krijgt een contract aangeboden als werknemer of ZZP’er. Voor beide posities gelden andere voorwaarden

Even voorstellen

Dit worden je collega’s

Elizabeth

Functie

Elizabeth

Functie

Elizabeth

Functie

Elizabeth

Functie

FAQ

De belangrijkste vragen beantwoord

Voor (toekomstige) werknemers:

We begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd betaald te worden en precies te weten waar je aan toe bent. Daarom betalen we onze werknemers altijd frequent uit.

 

Afhankelijk van de klant en het project kun je je salaris wekelijks of tweewekelijks verwachten.

Omdat betalingen doorgaans aan het einde van de week worden overgemaakt, kun je je salaris meestal op donderdag of vrijdag op je rekening verwachten.

Voor reiskostenvergoeding volgen we de regels van de overheid, om ervoor te zorgen dat je altijd een eerlijke compensatie ontvangt. Als je meer dan 6 km van de werklocatie woont, heb je recht op reiskostenvergoeding op basis van de afgelegde afstand.

Voor autoreizen kun je jouw kilometers op je reguliere tijdbriefjes registreren. Dan zullen wij je 19 cent per afgelegde kilometer vergoeden.

Voor kosten van het openbaar vervoer kun je de bon naar het administratiepersoneel van Antro sturen.

Dit is afhankelijk van je contract. Tijdens jouw eerste werkperiode betalen we uit voor de gewerkte uren. Als je langer bij ons werkt, ontvang je een contract met vaste uren, inclusief doorbetaling tijdens ziekte.

Wat uitbetaling van overuren betreft, houden we ons altijd aan de CAO van de klant waarmee je werkt. Zorg ervoor dat je de betreffende CAO goed bestudeert, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Volg allereerst de stappen op onze website om te solliciteren op een vacature. Ons team controleert vervolgens de informatie die je hebt verstrekt. Als we denken dat je een goede match bent voor de klant, zal een medewerker van Antro contact met je opnemen voor aanvullende vragen.

 

Afhankelijk van de functie kan het zijn dat je een proefdag bij de klant draait om te zien of je het juiste niveau beheerst. Als de klant tevreden is en jij ook, teken je een contract bij Antro en kan je direct aan de slag!

Dit kan via het administratiepersoneel van Antro. Je ontvangt hun contactgegevens wanneer je bij ons begint te werken.

Wanneer je bij ons start, ontvang je contactgegevens van de medewerker van Antro die je kunt contacteren als je je ziek moet melden. Het is belangrijk dat je ons altijd informeert wanneer je ziek bent, zelfs als je al langere tijd voor één klant werkt. Wij zijn jouw werkgevers, dus we moeten het altijd weten.

Voor (potentiële) klanten:

Als je op zoek bent naar gemoedsrust en extra flexibiliteit in de veeleisende foodsector, kan werken met een uitzendbureau zoals Antro een uitkomst zijn. Bij ons krijg je toegang tot een betrouwbare pool van tijdelijk personeel dat kan invallen wanneer jouw eigen werknemers vakantie hebben, ziek zijn of wanneer je extra werk op de vloer hebt.

 

De wetenschap dat jouw bedrijf beschermd is tegen onverwachte afwezigheid of personeelstekorten levert onbetaalbare gemoedsrust op. Zeker in de dynamische foodsector is deze flexibiliteit essentieel. Met een uitzendbureau zoals Antro kun je erop vertrouwen dat je altijd beschikt over hoogwaardig personeel dat ervaren en deskundig is.

Een uitzendbureau inschakelen is juist een kosteneffectieve oplossing voor veel bedrijven. Hoewel eigen personeel in sommige gevallen goedkoper kan zijn, heeft werken met een uitzendbureau verschillende voordelen die de extra kosten vaak ruimschoots compenseren.

 

Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de kosten die gepaard gaan met ziekteverlof of vakantietijd. Daarnaast hebben uitzendbureaus toegang tot een grotere pool van kandidaten, wat betekent dat ze je snel en efficiënt kunnen helpen bij het vinden van de juiste persoon voor jouw bedrijf. Zo komt de continuïteit van de bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Het is belangrijk om te weten dat uitzendbureaus over het algemeen dezelfde Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO) moeten volgen als jouw eigen medewerkers. Dit betekent dat onze uitzendkrachten kunnen rekenen op dezelfde compensatie en arbeidsvoorwaarden als het eigen personeel. 

Je kunt controleren of een bureau is geregistreerd bij SNA op www.SNA.nl. Als een uitzendbureau daar is geregistreerd, weet je zeker dat ze een betrouwbare partner zijn.

De nieuwste vacatures
in je mailbox?

Schrijf je bij ons in als professional.