fbpx Skip to content

Operator (fulltime)

Ben jij onze enthousiaste kandidaat met passie voor food? En heb jij affiniteit met machines? Wordt dan operator bij De Koning Vlees!

In het kort

Deze functie iets voor jou?

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij enthousiaste en gedreven Operators (in opleiding) die ons helpen de groeiende productie te ondersteunen. Je gaat aan de slag op onze snij- en inpakafdeling of bij de kook- en deegbereiding. Hier word je onderdeel van een enthousiast team dat bestaat uit ongeveer 7 personen. Je werkdag kan er als volgt uit komen te zien:

 • Je zorgt voor het juist opbouwen, instellen en bedienen van de machine(s)/productielijn(en);
 • Je controleert of alle benodigde grond- en hulpstoffen aanwezig zijn;
 • Je controleert of het proces goed verloopt en stuurt bij waar nodig;
 • Je verhelpt kleine storingen;
 • Je draagt bij aan een schone en veilige werkomgeving door de (hygiëne)richtlijnen van De Koning Vlees na te leven;
 • Aan het eind van de dag demonteer je de machine(s) weer;
 • Je werkdag start afwisselend om 6.00 uur of 8.00 uur.

Functie eisen

 • We zijn op zoek naar operators met een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie, maar ook productiemedewerkers die klaar zijn voor een volgende stap nodigen we uit om te reageren op deze vacature;
 • Je bent goed in het organiseren van het werk en je kunt vooruit denken en plannen om het proces te beheersen (denk aan productwissels die eraan komen etc.);
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de foodbranche, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed in teamverband werken.

Over het bedrijf

De Koning Vlees te Zwijndrecht is sinds 1910 een begrip op haar marktterrein. Zij is gerechtigd de titel Hofleverancier te voeren. Zij richt zich op het vervaardigen van industriële vleesproducten voor de voedingsmiddelenindustrie en de levering van vleesproducten aan de horeca en grootkeukens. Tot haar klantenkring behoren bedrijven in binnen- en buitenland. De productie, waar vakmanschap en automatisering samengaan, vindt plaats onder strenge kwaliteitseisen. De Koning Vlees is BRC gecertificeerd en beschikt over een modern bedrijfspand en productiefaciliteiten te Zwijndrecht.

Solliciteren

 • Een zelfstandige veelzijdige functie in een organisatie met een goede werksfeer en naamsbekendheid. Humor en hard werken gaan hand in hand in dit hechte team;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig cao slagersbedrijf (8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, pensioenregeling);
 • Scholing behoort tot de mogelijkheden.

Priyanka Koets

Antro Werkt B.V.

+31 6 25240676

antrosales@onstreamgroup.com

Het sollicitatieproces

Online sollicitatie

Registreer je of solliciteer direct op onze website met je CV

CV-beoordeling

De recruiter neemt je CV door en kijkt of er een passende functie voor je is

Telefonisch gesprek

ze specialist neemt telefonisch contact op om meer te weten te komen over je werkervaring, kwalificaties, motivatie, talenkennis, etcetera

Werkplekmatching

Vervolgens gaan we samen met onze klant op zoek naar de ideale werkplek voor jou

Proefperiode

Je doorloopt enkele dagen een proefperiode op locatie

Contractaanbieding

Je krijgt een contract aangeboden als werknemer of ZZP’er. Voor beide posities gelden andere voorwaarden

Even voorstellen

Dit worden je collega’s

Elizabeth

Functie

Elizabeth

Functie

Elizabeth

Functie

Elizabeth

Functie

FAQ

De belangrijkste vragen beantwoord

Voor (toekomstige) werknemers:

We begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd betaald te worden en precies te weten waar je aan toe bent. Daarom betalen we onze werknemers altijd frequent uit.

 

Afhankelijk van de klant en het project kun je je salaris wekelijks of tweewekelijks verwachten.

Omdat betalingen doorgaans aan het einde van de week worden overgemaakt, kun je je salaris meestal op donderdag of vrijdag op je rekening verwachten.

Voor reiskostenvergoeding volgen we de regels van de overheid, om ervoor te zorgen dat je altijd een eerlijke compensatie ontvangt. Als je meer dan 6 km van de werklocatie woont, heb je recht op reiskostenvergoeding op basis van de afgelegde afstand.

Voor autoreizen kun je jouw kilometers op je reguliere tijdbriefjes registreren. Dan zullen wij je 19 cent per afgelegde kilometer vergoeden.

Voor kosten van het openbaar vervoer kun je de bon naar het administratiepersoneel van Antro sturen.

Dit is afhankelijk van je contract. Tijdens jouw eerste werkperiode betalen we uit voor de gewerkte uren. Als je langer bij ons werkt, ontvang je een contract met vaste uren, inclusief doorbetaling tijdens ziekte.

Wat uitbetaling van overuren betreft, houden we ons altijd aan de CAO van de klant waarmee je werkt. Zorg ervoor dat je de betreffende CAO goed bestudeert, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Volg allereerst de stappen op onze website om te solliciteren op een vacature. Ons team controleert vervolgens de informatie die je hebt verstrekt. Als we denken dat je een goede match bent voor de klant, zal een medewerker van Antro contact met je opnemen voor aanvullende vragen.

 

Afhankelijk van de functie kan het zijn dat je een proefdag bij de klant draait om te zien of je het juiste niveau beheerst. Als de klant tevreden is en jij ook, teken je een contract bij Antro en kan je direct aan de slag!

Dit kan via het administratiepersoneel van Antro. Je ontvangt hun contactgegevens wanneer je bij ons begint te werken.

Wanneer je bij ons start, ontvang je contactgegevens van de medewerker van Antro die je kunt contacteren als je je ziek moet melden. Het is belangrijk dat je ons altijd informeert wanneer je ziek bent, zelfs als je al langere tijd voor één klant werkt. Wij zijn jouw werkgevers, dus we moeten het altijd weten.

Voor (potentiële) klanten:

Als je op zoek bent naar gemoedsrust en extra flexibiliteit in de veeleisende foodsector, kan werken met een uitzendbureau zoals Antro een uitkomst zijn. Bij ons krijg je toegang tot een betrouwbare pool van tijdelijk personeel dat kan invallen wanneer jouw eigen werknemers vakantie hebben, ziek zijn of wanneer je extra werk op de vloer hebt.

 

De wetenschap dat jouw bedrijf beschermd is tegen onverwachte afwezigheid of personeelstekorten levert onbetaalbare gemoedsrust op. Zeker in de dynamische foodsector is deze flexibiliteit essentieel. Met een uitzendbureau zoals Antro kun je erop vertrouwen dat je altijd beschikt over hoogwaardig personeel dat ervaren en deskundig is.

Een uitzendbureau inschakelen is juist een kosteneffectieve oplossing voor veel bedrijven. Hoewel eigen personeel in sommige gevallen goedkoper kan zijn, heeft werken met een uitzendbureau verschillende voordelen die de extra kosten vaak ruimschoots compenseren.

 

Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de kosten die gepaard gaan met ziekteverlof of vakantietijd. Daarnaast hebben uitzendbureaus toegang tot een grotere pool van kandidaten, wat betekent dat ze je snel en efficiënt kunnen helpen bij het vinden van de juiste persoon voor jouw bedrijf. Zo komt de continuïteit van de bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Het is belangrijk om te weten dat uitzendbureaus over het algemeen dezelfde Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO) moeten volgen als jouw eigen medewerkers. Dit betekent dat onze uitzendkrachten kunnen rekenen op dezelfde compensatie en arbeidsvoorwaarden als het eigen personeel. 

Je kunt controleren of een bureau is geregistreerd bij SNA op www.SNA.nl. Als een uitzendbureau daar is geregistreerd, weet je zeker dat ze een betrouwbare partner zijn.

De nieuwste vacatures
in je mailbox?

Schrijf je bij ons in als professional.