Skip to content

Dé job voor echte smaakmakers:
Werken in de Hotelbranche.

Van een luxe ontbijt tot een perfect bereide steak: in de hotelbranche draait alles om beleving en kwaliteit. Werken in een hotelrestaurant betekent dat je jouw passie voor gastvrijheid en food combineert met een afwisselende en dynamische baan. Geen dag is hetzelfde, en je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een professionele keuken of op de restaurantvloer. Benieuwd hoe jouw werkdag eruit kan zien? Lees snel verder!

#WerkenindeHotelbranche
Hoe ziet je dag eruit?

Vanaf het moment dat je de keuken of het restaurant binnenstapt, is er volop bedrijvigheid. Afhankelijk van je functie start je met de mise en place in de keuken, check je de reserveringen of loop je samen met het team de planning door. Alles draait om een soepele service en de beste ervaring voor de gasten.

Tijdens het ontbijt zorg je als ontbijtkok voor een vers buffet vol smaakvolle gerechten, terwijl een Chef de Partie in de keuken de lunch voorbereidt. De Supervisor Restaurant houdt ondertussen het overzicht op de werkvloer, stuurt het team aan en zorgt dat alles op rolletjes loopt. De avond sluit je af met een druk diner waarin teamwork en kwaliteit centraal staan.

Elke dag is anders, maar één ding blijft hetzelfde: samen met je collega’s zorg je voor topkwaliteit en tevreden gasten!

Hotelbranche 03

#Genoegkeuze
Welke functies zijn er?

Je hebt ruime keuze bij het vinden van een functie waar jouw talenten het beste bij aansluiten:

Hotels die jou meteen kunnen gebruiken

Stadsmarkt_1024
Land Markt 1024
Plus_1024
Hotelbranche 01

#Skills
Welke vaardigheden en eigenschappen heb je nodig?

Of je nu in de keuken werkt of gasten bedient, voor alle functies zijn de volgende vaardigheden en eigenschappen belangrijk:

Dit levert het je op

Werken in de hotelbranche betekent een afwisselende baan met volop kansen om door te groeien. Of je nu start als keukenmedewerker of ontbijtkok, je kunt doorgroeien tot Chef de Partie, Sous-chef of zelfs Chef-kok. Liever in de bediening? Begin als bedieningsmedewerker en werk toe naar een functie als Supervisor Restaurant of Assistant Bedrijfsleider.

Welke richting je ook kiest, je leert de fijne kneepjes van het vak, ontwikkelt je vaardigheden en werkt in een inspirerende omgeving waar gastvrijheid en teamwork centraal staan. Bovendien is geen dag hetzelfde: je ontmoet nieuwe mensen, maakt deel uit van een hecht team en krijgt volop kansen om je carrière in de hotelbranche naar een hoger niveau te tillen.

Antro Werkt helpt je bij elke stap, zodat jij de juiste match vindt en het beste uit je horeca-carrière haalt!

Hotelbranche 02

Antro Werkt in cijfers

icon-map-pin
Vestigingen in Nederland
0
icon-heart
Jaar ervaring in de publieke sector
0 +

#Wijregelenalles
Waarom Antro?

Antro Werkt is gespecialiseerd in banen in de foodsector en hotelbranche. Wij helpen jou aan een baan die écht bij je past. Of je nu een eerste stap in je carrière zet of toe bent aan een nieuwe uitdaging, wij zorgen voor de perfecte match.

Je solliciteert eenvoudig via onze website, waarna we samen kijken welke functie en werkomgeving het beste bij jou passen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we jou snel aan de juiste opdrachtgever koppelen. Tijdens je werk bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteunen we je bij jouw groei en ontwikkeling.

antro-logo-full-colour

Ontvang het laatste aanbod binnen de hotelbranche in je omgeving

Geheel vrijblijvend

FAQ

De belangrijkste vragen beantwoord

Voor (toekomstige) werknemers:

We begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd betaald te worden en precies te weten waar je aan toe bent. Daarom betalen we onze werknemers altijd frequent uit.

 

Afhankelijk van de klant en het project kun je je salaris wekelijks of tweewekelijks verwachten.

Omdat betalingen doorgaans aan het einde van de week worden overgemaakt, kun je je salaris meestal op donderdag of vrijdag op je rekening verwachten.

Voor reiskostenvergoeding volgen we de regels van de overheid, om ervoor te zorgen dat je altijd een eerlijke compensatie ontvangt. Als je meer dan 6 km van de werklocatie woont, heb je recht op reiskostenvergoeding op basis van de afgelegde afstand.

Voor autoreizen kun je jouw kilometers op je reguliere tijdbriefjes registreren. Dan zullen wij je 19 cent per afgelegde kilometer vergoeden.

Voor kosten van het openbaar vervoer kun je de bon naar het administratiepersoneel van Antro sturen.

Dit is afhankelijk van je contract. Tijdens jouw eerste werkperiode betalen we uit voor de gewerkte uren. Als je langer bij ons werkt, ontvang je een contract met vaste uren, inclusief doorbetaling tijdens ziekte.

Wat uitbetaling van overuren betreft, houden we ons altijd aan de CAO van de klant waarmee je werkt. Zorg ervoor dat je de betreffende CAO goed bestudeert, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Volg allereerst de stappen op onze website om te solliciteren op een vacature. Ons team controleert vervolgens de informatie die je hebt verstrekt. Als we denken dat je een goede match bent voor de klant, zal een medewerker van Antro contact met je opnemen voor aanvullende vragen.

 

Afhankelijk van de functie kan het zijn dat je een proefdag bij de klant draait om te zien of je het juiste niveau beheerst. Als de klant tevreden is en jij ook, teken je een contract bij Antro en kan je direct aan de slag!

Dit kan via het administratiepersoneel van Antro. Je ontvangt hun contactgegevens wanneer je bij ons begint te werken.

Wanneer je bij ons start, ontvang je contactgegevens van de medewerker van Antro die je kunt contacteren als je je ziek moet melden. Het is belangrijk dat je ons altijd informeert wanneer je ziek bent, zelfs als je al langere tijd voor één klant werkt. Wij zijn jouw werkgevers, dus we moeten het altijd weten.

De nieuwste vacatures
in je mailbox?

Schrijf je bij ons in als professional.

Ontwerp zonder titel
Ontwerp zonder titel